CLUBUL BILDERBERG STAPANII LUMII PDF

Buy Clubul Bilderberg. Stapanii lumii by Cristina Martin (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible. Clubul Bilderberg-stapanii lumii-Cristina Martin. 4 likes. Book. Articole din stapanii din umbra scrise de Cristian Terran și Gebelezis. Mintea lui este pura, nealterata de virusurile energo-informationale ale lumii in care a din Umbra Tagged with al treilea razboi mondial, anti nwo, Clubul Bilderberg, .

Author: Moogular Dum
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 15 April 2008
Pages: 221
PDF File Size: 14.6 Mb
ePub File Size: 19.35 Mb
ISBN: 915-4-31479-210-1
Downloads: 12488
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazranos

Billderberg poate face asta? De aceea, fortele intunecate fac tot posibilul pentru a prelua controlul asupra sufletelor oamenilor. Aceasta deoarece supercivilizatiile stiu de existenta noastra de milioane de ani, in consecinta, daca ar fi vrut, puteau sa ne invadeze inca de atunci. Dobandirea si impunerea increderii absolute. De-a lungul vremii noi romanii ne-am comportat defensiv-agresiv: Solutiile se afla in mainile voastre, in ideile voastre, in perspectiva voastra de a vedea viitorul!

List of products by manufacturer Cristina Martin

Toti cred ca, atunci cand valul va fi ridicat de pe ochii nostri, ne vom da seama ca pana acum n-am fost vii decat pe jumatate. Pe langa santaj, victima este amenintata cu privire la integritatea fizica, morala si sociala a membrilor familiei.

Care ar fi fost mesajul?

Filed under ConspiratiiManipulareStapanii din Umbra Tagged with anti nwoeliteilluminatiimanipularenoua ordine mondialasolutii anti nwosolutii impotriva manipulariisolutii impotriva noii ordini mondialestapanii din umbraTeoria Conspiratiei. Sodomia se realizeaza pe cale anala adica pe acolo pe unde ies substantele nefolositoare pentru organism si de asemenea se elimina energiile joase de care corpul normal ca nu are nevoie.

Acest eveniment se datoreaza calitatii de autoaparare a mintii in momentul in care este supusa la anumiti stimuli externi si interni, stimulti care depasesc anumit grad de intensitate.

  AURELIA MARINESCU CODUL BUNELOR MANIERE PDF

Stramosii nostri aveau toleranta la frustrare prea ridicata nu-si stiau drepturile, indurau o situatie neplacuta mult timp. In acelasi timp s-au dezvoltat modalitati prin care aceste compartimente sa fie manipulate in defavoarea individului si in favoarea celor care au un interes in acest scop. Suntem cumva, in ciuda estimarilor facute mai sus, singuri in Univers?

El traieste deci intr-o lume a viselor constiente in care se infiripa o frantura mica de realitate materiala.

Poate fi contracarat spionajul online?

Filed under Exclusiv Tagged with noua ordine mondialasolutii anti nwosolutii impotriva manipulariisolutii impotriva noii ordini mondialestapanii din umbra.

Nu numai ca ti-ar veni sa-ti retezi venele cu dintii daca te-ai bloca in lift cu oricare dintre ei, dar mai impart si acelasi bilderbdrg fundamental: Toti hilderberg conducatori au avut ceva despotic in ei, de aceea au fost iubiti si temuti de popor: Vrem ca libertatea de exprimare sa le fie ingradita mult mai rau ca in sistemele de tip comunist sau fascist, sau le dorim o lume in care bucuriile vietii sa le fie la indemana si sa se bucure de viata pe care noi nu am apucat sa o prindem?

Mengele, supranumit ingerul mortii. Poate ca simtiti ca nu sunteti pregatit pentru asa ceva, dar incepeti acum sa strangeti informatii.

lumki Orice padure are uscaturi, dar cum vrei tu sa fii ca cineva pe care nu apreciezi si de care nu iti place? Un medicament pentru uitare care din pacate are un efect de scurta durata. Spectroscopia ne asigura ca apa si componentele de baza ale vietii de tip carbonic, inclusiv aminoacizii, se gasesc peste tot in Cosmos.

Dupa varsta de 5 ani victima va putea fi programata, insa programarea nu va fi reusita in totalitate, victima avand posibilitatea de recuperare deplina rapida. Astfel, te oferi voluntar ca sa devii sclav al datoriilor tale. Astfel, ele se manifesta direct prin oameni. Sistemul actual se prabuseste pe zi ce trece iar cei ce mentin iluzia normalitatii au planul de rezerva in maneca.

  ISO 12647-7 PDF

Greu, dar nu imposibil. Cumparam din aceleasi motive. Astfel se inlatura personalitatea reala intr-o camaruta formata in subconstient si se pot forma noi personalitati in camarutele nou aparute prin scindarea trunchiului initial al mintii.

In cadrul acestui articol se exclud lcubul in care un inger pazitor a salvat un individ si alte situatii de genul, pentru ca nu au legatura cu fenomenul acesta. Dar in milioane de ani o civilizatie tehnologica se va fi transformat in altceva, poate in fiinte spirituale, poate in fiinte virtuale, cel mai probabil in ceva kumii nici nu ne-am biderberg imagina.

stapanii din umbra | Conspiratii si Mistere

Asa ca, daca mergi la o intalnire importanta cu oameni de incredere, dar care ti-ar putea dauna mai tarziu, sau urmeaza sa porti o conversatie extrem de sensibila fata in fata, ce trebuie sa ramana intre tine si interlocutor, scoate bateria telefonului.

Aceasta atitudine ne mentine starea de victimizare. Victima se transforma in calau si calaul in victima. Sistemul este in asa fel pus la punct incat daca ai datorii neplatite sa nu mai poti face nimic.

Filed under ManipulareStapanii din Umbra Tagged with elitenoua ordine mondialastapanii din umbra. Crestinismul este la origini o invatatura de viata simpla si corecta.