DENYUT KASIH MEDIK PDF

Denyut Kasih Medik. K likes. Book. Denyut Kasih Medik. Privacy · Terms. About. Denyut Kasih Medik. Book. 2, people like this topic. Want to like this. Buy Denyut Kasih Medik by Hadi in Klang,Malaysia. Get great deals on Books Chat to Buy. Buy Denyut Kasih Medik – Dr. Farhan Hadi in Johor Bahru,Malaysia. Get great deals on Books & Stationery Chat to Buy.

Author: Samushakar Bara
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 16 June 2010
Pages: 390
PDF File Size: 10.8 Mb
ePub File Size: 12.27 Mb
ISBN: 338-2-15830-121-4
Downloads: 49616
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagarg

Ia banyak memberi pengajaran dan idea yang berguna untuk diaplikasikan dalam kehidupan seharian kita sebagai seorang Muslim. Nov 14, Amira added it. Bukan apa, kan kewajipan kita untuk mengetahui tentang agama kita.

Bekerja tanpa henti demi menjaga dan menyelamatkan nyawa orang lain Selain daripada itu, penuh dengan info-info yang sangat baik. Refresh and try again.

Seolah tiada langsung cacat-celanya. Isu penggunaan ubat yang mengandungi unsur khinzir Clexane VS heparin Kisah mat rempit Kisah doktor yang ketinggalan solat apabila perlu bertugas dalam dewan bedah.

  LLOBET VARIATIONS ON A THEME OF SOR PDF

Banyak ilmu yang diperolehi dan memberikan gambaran yang jelas tentang kerjaya sebenar seorang doktor Islam. Laras bahasa yang biasa tetapi ada bahagian-bahagian yang mengujakan juga bahasanya.

Aug 03, Izzah Syahmina rated it liked it. Pertama, jika janin yang keguguran itu cukup sifat maka ibu tidak perlu solat. Dec 02, Sarah Hanees added it. Nov 24, Fenyut Wai rated it liked it Shelves: Helaian demi helaian semakin menarik minat saya. Membaca novel ini membuatkan semangat saya untuk menjadi doktor melonjak naik walaupun dalam masa yang sama, ada rasa cemas kadih cuak dengan kehidupan HO yang bakal terjadi.

Ia juga kisah masyarakat kerana menyentuh isu-isu perubatan dalam kehidupan masyarakat.

Denyut Kasih Medik

Jalan cerita penuh dengan isi dan tidak meleret-leret. Books by Farhan Hadi Mohd Taib.

Farhan Hadi Mohd Taib. Kalau doktor dai’e yang menulis. Bukan cerita cinta biasa.

Sep 27, Eimad rated it it was ok Shelves: No trivia or quizzes yet. Want to Read saving….

Reviews: Denyut kasih medik

Boleh tahan juga doktor muda ini menulis. Walaupun berdepan dengan pelbagai cabaran, namun beliau tidak kenal erti putus asa mahupun berdendam de Buku yang memaparkan perjalanan hidup seorang doktor pelatih HO yang cuba menerap dan mengaplikasikan ajaran Islam dan nilai-nilainya dalam kehidupan, khususnya dalam persekitaran kerjanya di hospital.

  BARBARA FLCKIGER SOUND DESIGN PDF

Lebih menarik kaish bukan hanya menyentuh fiqh perubatan bahkan turut menyelitkan fiqh wanita dan fiqh cinta. Apr 08, anahashim rated it really liked it Recommended to anahashim by: Trivia About Denyut Kasih Medik. Akhir kata, saya nak kongsikan dengan semua satu dialog dalam Denyut Kasih Medik yang bagi saya menarik: Buku bernilai sesuai ditelaah remaja.

Rupa-rupanya ada 2 kategori. Banyak kali juga disua dengan novel islamik ni. Dan apabila tidak ada tugas, sempat hadiri kuliah.